EN
سرشار از آنتی اکسیدان
منبع آنتی‌اكسیدان این میوه سرشار از ویتامین C (یكی از آنتی‌اكسیدان‌های قوی) است و به این ترتیب، خوردن یك عدد از آن یا 100 سی‌سی از آب انار تامین‌كننده 16 درصد از نیاز روزانه به این ویتامین است. ضمنا منبعی از ویتامین B5 و پتاسیم است و تركیبات آنتی‌اكسیدانی آن هم از خانواده پلی فنول‌ها، دیگر مواد ارزشمند این میوه هستند. مزه گس انار نیز به دلیل تاننی است كه در پوست‌اش دارد، درست مثل چای.
خواص طبیعی انار در طب نوین
مصرف انار غیر از جنبه خوراكی آن ، از دیدگاه دارویی و اثرات درمانی نیز قابل ملاحظه است. این میوه دارای مواد شیمیایی بسیاری است كه در مبارزه با تصلب شرائین ، آماس سرطان و همچنین در كند كردن واكنشهای پیر شدن سلولها مؤثر میباشد. در طول دو دهه گذشته پژوهشگران ثابت كرده اند كه متابولیتهای مضر فرعی حاصل از اكسیداسیون كه نتیجه واكنشهای طبیعی بدن هستند و به وسیله مصرف چربی های اكسید شده مواد غذایی ایجاد میشوند، در گسترش تصلب شرائین و در واكنشهای پیر شدن سلولها و سرطان شركت دارند. اكنون مداركی در دست است كه بیان میدارد آنتی اكسیدانها (مواد شیمیایی كه از اكسیداسیون جلوگیری می كند) می تواند با ممانعت از تشكیل این مواد مضر، مفید واقع شوند.
خواص طبیعی انار در طب سنتی
آب شیرین انار برای رفع سینه درد و سرفه مفید است. نوع ترش آن نیز برای افرادی كه طبیعت گرم دارند بسیار نافع است، انار سرشار از ویتامینهای A,B,C,E و انواع مختلف آهن و فلزات مفید است. آب انار دارای قند تانن و ماده مفید دیگری به نام مانتین است كه برای كبد خوب میباشد و موجب تصفیه كبد میگردد. انار به دلیل داشتن مقادیر زیادی ویتامین A در رشد اطفال بسیار تاثیرگذار بوده و ویتامین B موجود در انار اعصاب را تقویت میكند. آب انار ضد سرماخوردگی است و به عنوان نوشیدنی مفرح مصرف میشود و تقویت كننده قلب است.