مدیر عامل و مدیران شرکت

اقای محمود بامداد مدیریت عامل و عضو هیئت مدیره
اقای حسین خاوندی ریاست هیئت مدیره
اقای محمد هائم مدیریت کارخانه و عضو هیئت مدیره
اقای محمد جواد خاکساری عضو هیئت مدیره
اقای علیرضا خاوندی عضو هیئت مدیره

معرفی کارخانه به همراه عملکردهایی از کارخانه

شرکت تعاونی مزرعه سبز نی ريز در سال ۱۳۸۱ تاسیس شده است و توليد کننده اختصاصی کنسانتره انار می باشد که در شهرستان نی ريز ۲۰۰ کيلومتری شرق شيراز واقع گرديده است.
انحصاری بودن توليد اين تعاونی به کنسانتره انار موجب گرديده است که روز به روز اطلاعات ما در زمينه شناخت انواع انار و فرآيند توليد بهترين واريته انار بومی ايران، همچنين توليد عالی ترين کنسانتره از انارهای ممتاز محلی افزايش يابد.
انار نی ريز يکی از بهترين ارقام انار کشور می باشد که به لحاظ طعم و رنگ، شرايط ممتازی دارد و به همين دليل کنسانتره ای که از اين انار به دست می آيد دارای کيفيت بالا می باشد.کارخانه مزرعه سبز نی ريز کارخانه ای مدرن و پيشرفته، با ماشين آلات ساخت کشور ايتاليا میباشد و به لحاظ مهندسی اختصاصاً برای انار طراحی شده است.
شرکت مزرعه سبز تولید کننده فرآورده های انار نظير کنسانتره انار ، رب انار، سس انار ، شربت انار ، مارمالاد انار ، سرکه انار و آب انار نيز می باشد که هم بصورت بالک و هم بصورت بسته بندی شده با برند نارنی عرضه می گردد.
در حال حاضر اکثر توليد کنندگان معتبر فعال در زمينه صنايع غذايی ، رب انار و کنسانتره انار مورد نياز خود را از اين شرکت تامين می نمايند.
محصولات نارنی به کشورهای استراليا و انگلستان ، بلاروس ، فرانسه ، لهستان ، کانادا ، بوسنی هرزگوین ، هلند، اتریش، آلمان ، چین ، مالزی ، تایوان ، ژاپن ، کره جنوبی، تایلند ، بحرین و عمان صادر گرديده و بازخورد مناسبی داشته است.
محصولات شرکت مزرعه سبز نی ریز دارای نشان استاندارد ایران ، سیب سلامت ، ۲۲۰۰۰ ISO از شرکت TUV آلمان ، حلال و همچنين گواهی ارگانيک از شرکت بين المللی ControlUnion هلند می باشد، ضمن اینکه آزمايشگاههای معتبرکشورهای اروپايی محصول ما را آناليز و تاييد نموده اند.
با توجه به ظرفیت تولید این کارخانه که ۲۰۰۰ تن کنسانتره و ۴۰۰۰ تن سایر فرآورده های انار میباشد سالیانه بیش از ۲۰،۰۰۰ تن میوه انار صنعتی به مصرف می رسد که مصرف این مقدار انار باعث تولید مقدار متنابهی هسته انار و پوست انار میگردد.
هسته انار به عنوان مواد اولیه در تولید “روغن هسته انار” و پوست انار جهت تولید و استخراج “تانن” قابل مصرف می باشد .
در مجموع ، فعالیت های این واحد روی موضوع انار ، می تواند جایگاه انار بعنوان یک میوه اصیل ایرانی که جزو سرمایه های ملی و ذخائر ژنتیکی کشور می باشد را در بازارهای جهانی تثبیت نموده و ارتقاء دهد.